Все можуть віддати РФ — РНБО екстрено закликали захистити Україну від нової загрози
Категорія
Політика
Дата публікації

Все можуть віддати РФ — РНБО екстрено закликали захистити Україну від нової загрози

Все можуть віддати РФ — РНБО екстрено закликали захистити Україну від нової загрози
Джерело:  online.ua

Відомий український політичний експерт Володимир Фесенко активно б'є на сполох через нову серйозну проблему. За його словами, в найближчому майбутньому під загрозою може опинитися така критична галузь нашої країни як вантажні й пасажирські перевезення. Політолог звернув увагу на те, що Раді національної безпеки та оборони потрібно екстрено відреагувати на загрозу гібридних впливів Росії на економіку України. Фесенко наголошує, що в умовах загострення внутрішньополітичної боротьби в Україні посилюються й ризики російського гібридного втручання. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис політичного експерта у Фейсбук.

"Нам все ще не вдалося звільнитися від критичної залежності від російського імпорту в сфері ядерного палива. Більш того, ми стали більше залежати від поставок дизеля з РФ. Ну а останнє рішення Антимонопольного комітету призведе до того, що Росії можуть віддати український ринок залізничних коліс. В результаті під загрозою виявиться така критична галузь як вантажні й пасажирські перевезення. В один момент російські постачальники за вказівкою Кремля можуть паралізувати рух по українських залізничних артеріях, і тоді настане колапс не тільки в економіці, але і в суспільному житті", – наголошує український експерт.

"Думаю, що РНБО має відреагувати і на ризики гібридних впливів Росії на українську економіку, і на лобі російських постачальників. Необхідно вивести на світло п'яту колону, яка працює проти української державності", – зауважив український політолог.

Не можна не згадати про те, що нещодавно очільник РНБО Олексій Данилов вирішив екстрено звернутися до всіх українських громадян. Чиновник відреагував на скандал з рішенням КСУ щодо скасування покарання за внесення недостовірних даних в декларації, чим фактично було тимчасово ліквідовано е-декларування. Він також звернув увагу на те, що за цим стоїть офіційна Москва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, щглава РНБО Олексій Данілов озвучив жорстке попередження Володимиру Путіну та його команді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?