Всередині я мертвий — гурт Pet Shop Boys здивував кліпом про Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

Всередині я мертвий — гурт Pet Shop Boys здивував кліпом про Путіна

Всередині я мертвий — гурт Pet Shop Boys здивував кліпом про Путіна
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий британський гурт Pet Shop Boys неочікувано для всіх представив кліп на пісню про російського диктатора Володимира Путіна. У треку та кліпі музиканти розповідають про те, що очільник Кремля хоче повторити долю іншого диктатора – Йосипа Сталіна.

Джерело: Pet Shop Boys

Відомий гурт Pet Shop Boys здивував кліпом про Путіна та Сталіна

Що важливо розуміти, члени гурту Pet Shop Boys з перших днів початку повномастабної війни усіляко підтримують український народ.

Цього разу вони вирішили гучно заявити про свою позицію, випустивши промовистий трек та кліп про президента РФ.

Нова пісня музикантів отримала символічну назву Living in the past. У нійаартисти розповідають про думки та наміри російського диктатора, ведучи історію начебто з його вуст.

Словами з треку музиканти натякають, що глава Кремля мріє повторити долю диктатора Сталіна.

"Я хочу, щоб вони боялися мене, як всі боялись його"; "хочу, щоб люди помирали з моїм іменем на вустах", "хоч всередині я мертвий, програвати вже пізно", – співають у своєму новому треці Pet Shop Boys.

У кліпі артистів можна побачити кадри з інавгурації Путіна після перемоги у 2018 році, його поїздку у Волгоград у 2023 році, де відкрили пам'ятник Сталіну та інші моменти, які нагадують світу про те, що в Росії панує диктатура.

Що раніше Pet Shop Boys говорили про Росію

Що важливо розуміти, у британських музикантів були заплановані концерти в Росії на літо 2022 року, проте після початку війни учасники гурту вирішили їх скасувати.

Вони також плекають надію, що зможуть дочекатись моменту, коли в країні впаде фашизм.

Ми багато разів відвідували Росію і писали пісні з російською тематикою та впливами. Зараз неможливо уявити, щоб ми могли там побувати чи виступити. Але ми з нетерпінням очікуємо того дня, коли фашизм в Росії зазнає краху, кримінальні політики постануть перед правосуддям, почнуть говорити правду, РФ не буде нападати на сусідні країни, і народиться нова Росія. Сподіваюся, ми ще будемо поруч, щоб побачити це, - заявили нещодавно Pet Shop Boys.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?