Втратили зв'язок з реальністю — Зеленський пояснив відмову від переговорів з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Втратили зв'язок з реальністю — Зеленський пояснив відмову від переговорів з РФ

Втратили зв'язок з реальністю — Зеленський пояснив відмову від переговорів з РФ
Джерело:  online.ua

За словами президента Володимира Зеленського, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін та його оточення втратили зв'язок з реальністю і не хочуть зважати на втрати у розв'язаній злочинній війні проти України. 

Джерело:  Wall Street Journal

Кремль не хоче визнавати наближення власної поразки у війні проти України 

Зеленський зазначив, що за таких умов не може бути ніяких компромісів з Росією. Навпаки, світова спільнота має збільшувати тиск на Москву та посилювати ізоляцію Росії.

Хотіли б приручити вовка? Мені здається, це мало кому вдалося. І поводитися з ним потрібно так, як він розуміє. А розуміє він силу, - підкреслив глава держави.

Глава держави зазначив, що у світі вже ніхто не боїться Росії.

В України є велика кількість людей, готових до виробництва новітніх технологій. Окрім того, ми вже навчилися дуже швидко ремонтувати всю зброю, - підкреслив Зеленський. 

Як Україна планує захищатись від агресії з боку Росії

Глава нашої держави навів як приклад морські дрони, що на відміну від кораблів коштують набагато менше, але спроможні захищати будь-яке узбережжя: річкове, морське. Президент впевнений, що це дуже важливий сигнал для будь-якого агресора.

У даному випадку Росії: вас ніхто не боїться. Якщо буде агресія проти будь-якої держави НАТО, будь-якої держави Європи… Ви бачили, як Україна воювала?! Ви бачили, як весь світ об'єднався в допомозі Україні?! Так-от, це серйозне попередження будь-якому потенційному агресору, що ми своїх не кидаємо і будемо захищати у будь-якому випадку, - підкреслив Зеленський.

Український лідер підкреслив, що межі до повномасштабного вторгнення не є нашими кордонами, адже це була лінія зіткнення між Україною та окупантами. Тож переговорний процес можна перезапустити тільки тоді, коли ЗСУ вийдуть на міжнародно визнані кордони держави.

Тому ми ще раз наголошуємо: Україна буде готова до того чи іншого формату дипломатії, коли ми будемо дійсно на наших кордонах. На наших реальних кордонах згідно з міжнародним правом, - зазначив Зеленський.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?