Втратив найцінніше. Військового та музиканта Ярмака обікрали в потязі Київ-Дніпро
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Втратив найцінніше. Військового та музиканта Ярмака обікрали в потязі Київ-Дніпро

Ярмак
Джерело:  Instagram

Український репер та військовослужбовець Олександр Ярмак розповів, що його пограбували у потязі “Київ-Дніпро". Зловмисники вкрали ноутбук з архівними кадрами воєнних дій.

Ярмак став жертвою грабіжників

У своєму Instagram музикант розповів, що його обікрали в потязі "Київ - Дніпро".

Вночі злодії відкрили купе, вкрали рюкзак з ноутбуком, з камерою Go Pro. Так само в сусідньому вагоні в іноземця теж вкрали рюкзак і вкрали у людини з курточки AirPods. Таке відчуття, що це відео записувалося в 1998-му, але це, на жаль, 2023 рік, і ось такий сервіс надає Укрзалізниця.

Він додав, що напередодні у цьому ж поїзді також пограбували військовослужбовця. Він порадив військовим перезаливати всю інформацію з телефонів та камер на захищені носії.

У мене найцінніше, що сьогодні я втратив, - це інформація: унікальні кадри з історичних воєнних подій на фронті, які, на жаль, вже я не зможу ніяк відновити. Залишилось тільки те, що було знято на телефон. Тому зберігайте цю інформацію, вона набагато цінніша, ніж будь-які матеріальні речі.

У коментарі РБК-Україна Ярмак додав, що повертався з відпустки на ротацію.

Самі речі особливої цінності не мають, але на носіях були унікальні кадри різних бойових дій, наприклад, в ніч підриву ворогом Каховської ГЕС або штурмів лівого берега нашими силами.

Реакція поліції на пограбування

У Нацполіції повідомили, що встановлюють особу, причетну до крадіжок у потязі.

Там отримали заяви від двох постраждалих і внесли відомості про до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Поліція опитала потерпілих та можливих свідків злочинів, а «Укрзалізниця» надала поліції всю необхідну інформацію, зокрема записи з відеокамер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?