Вже очікує на розвал Росії: в ОП пояснили останні заяви Пригожина
Категорія
Політика
Дата публікації

Вже очікує на розвал Росії: в ОП пояснили останні заяви Пригожина

Вже очікує на розвал Росії: в ОП пояснили останні заяви Пригожина
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, ватажок терористичної ПВК "Вагнера" Євген Пригожин вже готується до розподілу влади в Росії внаслідок розвалу країни. Саме з цим пов'язані його останні заяви. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Пригожин вже готується до переділу влади в Росії 

Пригожин, безумовно, грає свою гру. Він розуміє, що Росія йде до певних фатальних подій, розуміє, що там будуть розподільчі процеси: перерозподіл майна, впливів, території тощо. Класична "путінська" вертикаль зникне, а замість Путіна прийдуть люди, типу Пригожина. Розподіл не за горами, тому Пригожин намагається підвищити свою субʼєктність, - зазначає Подоляк.

Представник ОП вважає, що для Пригожина не має авторитетів, зокрема, він зневажає Путіна, тому і робить гучні заяви на адресу українських військових.

Він відкрито критикує російське військове командування, і у мене немає жодних сумнівів, що Пригожин доведе кінця свій конфлікт із Шойгу та Герасимовим, і це буде виглядати ефектно, - підкреслив Подоляк.

Якими будуть військові потреби України після отримання винищувачів F-16

Подоляк зазначив, що потреби України в обороні після отримання американських винищувачів будуть і надалі зосереджуватись на отриманні далекобійних ракет та артилерії і інших озброєнь.

Основними потребами нашої країни є:

  • далекобійні ракети;

  • системи РСЗВ;

  • артилерія;

  • військові навчання;

  • ремонт техніки;

  • снарядна логістика;

  • повернення територій;

  • вступ до НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?