Warner Bros показала перший трейлер байопіку про Елвіса Преслі
Категорія
Культура
Дата публікації

Warner Bros показала перший трейлер байопіку про Елвіса Преслі

Warner Bros показала перший трейлер байопіку про Елвіса Преслі
Джерело:  online.ua

Опубліковано новий трейлер довгоочікуваного фільму База Лурмана «Елвіс», в якому Остін Батлер зіграє роль короля рок-н-ролу разом із Томом Хенксом, який грає його менеджера.

Джерело: трейлер фільму "Елвіс"

Вийшов перший трейлер фільму про Елвіса Преслі

Майже через десять років після того, як в Голлівуді вперше поширилися чутки про байопік про Елвіса Преслі, фільм База Лурмана нарешті вийде в кінотеатрах 24 червня 2022 року.

Якщо ви впізнаєте Остіна Батлера, то, швидше за все, з фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в… Голлівуді», де він зіграв роль Текса Уотсона з сім’ї Менсонів.

Згідно з повідомленнями, Енсел Елгорт, Майлз Теллер і Гаррі Стайлз прослуховувались на цю роль, перш ніж режисер зупинився на Батлері.

Роль Прісцілли також грає новачок для Голлівуду: австралійська актриса Олівія ДеДжондж.

Том Хенкс з’явиться в ролі менеджера Елвіса, колишнього працівника карнавалу, який розпочав кар’єру Преслі в середині 50-х і врешті залишився з Елвісом до його смерті в 1977 році.

65-річний Хенкс оповідає тизер першого трейлеру.

Дехто вважає мене лиходієм цієї історії, – зловісно каже оскароносний актор, помічаючи свого майбутнього клієнта, який виступає перед публікою.

Режисер стрічки Баз Лурман похвалив головного актора Остіна Батлера.

Він сказав, що був дуже вражений тим, як Батлер зобразив легендарного співака і відчуває, що його гра зробить його відомим.

Я не збираюся нічого робити з Остіна. Остін збирається стати суперзіркою, він феноменальний у фільмі, — відповів він, коли його запитали, чи перетворить цей фільм Батлера на мегазірку.

Очікується, що байопік Лурмана простежує життя Елвіса Преслі від його дитинства в Тупело, штат Міссісіпі, до його смерті в маєтку Грейсленд.

Як повідомляється, Лурман використає кар’єру співака, щоб простежити «культурний ландшафт, що розвивається» та «втрату невинності» в Америці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?