WhatsApp готує новий приємний сюрприз для своїх користувачів - деталі
Категорія
Технології
Дата публікації

WhatsApp готує новий приємний сюрприз для своїх користувачів - деталі

WhatsApp готує новий приємний сюрприз для своїх користувачів - деталі
Джерело:  online.ua

Розробник WhatsApp продовжують робити все можливе, аби максимально удосконалити месенджер та зробити його зручним у використанні. Не важко здогадатися, що для цього потрібно ліквідувати ті баги та недоліки, на які найчастіше скаржаться користувачі. Одна з головних незручностей популярного месенджера – регулярне переповнення сховища смартфона при обміні файлами. Щоб звільнити пам'ять пристрою, користувачам доводиться видаляти "важкий" контент вручну або очищати весь кеш цілком – але схоже, що незабаром ситуація зміниться на краще. Інсайдери повідомляють, що розробники програми вже почали тестувати апдейт з розширеною "мультимедійною" функціональністю. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання Gadgets.

Так, зазначається, що інтернет-ресурс WABetaInfo нещодавно оприлюднив скріншот інтерфейсу бета-версії WhatsApp, що знаходиться на стадії закритого тестування. Судячи з зображення, незабаром месенджер отримає вбудований файловий менеджер, за допомогою якого користувачі зможуть контролювати обсяг пам'яті, займаний мультимедійним контентом в історії листувань.

"Окрім того, в мессенджер, буде інтегрований алгоритм розумного очищення пам'яті, який підкаже, які файли займають найбільший обсяг накопичувача, і покаже їх ескізи для "розпізнання". Крім зміни дизайну розділу "Використання сховища", у новій версії WhatsApp буде доступна функція сортування чатів у порядку спадання за обсягом займаного дискового простору. За заявою інсайдерів WABetaInfo, розробники ще "обкатують" нову функціональність програми, і терміни релізу оновленої стабільної версії WhatsApp невідомі", - йдеться в повідомленні видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, в честь свого десятиріччя всесвітньо відома компанія Xiaomi представила перший у світі комерційний прозорий OLED-телевізор Mi TV LUX Transparent Edition.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?