Windows 11 можна отримати безкоштовно за однієї умови
Категорія
Технології
Дата публікації

Windows 11 можна отримати безкоштовно за однієї умови

Windows 11 можна отримати безкоштовно за однієї умови
Джерело:  online.ua

18 червня стало відомо, що нова Windows 11 буде випущена у ролі безкоштовного оновлення для власників ліцензійних версій Windows 10. Однак, за словами інсайдерів, шанс безкоштовно оновитися до системи нового покоління буде і у користувачів старіших систем Microsoft, а саме Windows 7, Windows 8 і Windows 8.1.

Джерело: WindowsLatest

Windows 11 можна отримати безкоштовно

 Варто звернути увагу на те, що натяк на це нещодавно виявили у файлі Pkeyconfig в ранній збірці Windows 11. У ньому була інформація про активацію операційної системи.Зміст файлу вказує на те, що для власників ліцензій старіших операційок від Microsoft теж буде доступна можливість оновлення до останньої версії ОС за допомогою офіційних інструментів Media Creation Tool або Update Assistant", - йдеться в повідомленні.

Які саме ОС оновляться до Windows 11 безкоштовно:

  • Windows 7;

  • Windows 8;

  • Windows 8.1;

  • та Windows 10.

Що важливо розуміти, йдеться про дуже ранню збірку Windows 11, в якій, як уже згадувалося раніше, залишилося багато всього від поточної Windows 10.На переконання експертів, ближче до офіційного релізу Windows 11 керівництво Microsoft може дуже багато всього змінити.

Однак, цілком можливо, що редмондський гігант продовжить практику надання безкоштовних оновлень до останньої версії ОС прийняту ще після виходу Windows 10.

Варто звернути увагу на те, що підтримку Windows 7 офіційно припинили ще в 2020 році. Платну підтримку для корпоративних користувачів цієї версії операційної системи компанія продовжила до 2023 року.

"Microsoft, ймовірно, підтвердить або спростує інформацію щодо безкоштовних оновлень до Windows 11 на презентації, яка відбудеться 24 червня. У рамках цього заходу розробники розкажуть багато подробиць про нову версію Windows", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?