WizzAir призупиняє польоти в Кишенів з міркувань безпеки
Категорія
Світ
Дата публікації

WizzAir призупиняє польоти в Кишенів з міркувань безпеки

WizzAir призупиняє польоти в Кишенів з міркувань безпеки
Джерело:  online.ua

Європейський лоукостер Wizz Air (Угорщина) призупинить усі польоти до столиці Молдови Кишинів та з неї з 14 березня.

Джерело: Управління цивільної авіації Молдови

WizzAir скасовує всі рейси до Молдови

Управління цивільної авіації підтверджує, що авіакомпанія Wizz Air призупинила всі свої рейси до/з Міжнародного аеропорту Кишинева, починаючи з 14 березня 2023 року.
Влада була повідомлена електронною поштою про рішення, посилаючись на міркування безпеки повітряного простору в регіоні.
В джерелі додали, що рішення Wizz Air створило невизначеність, враховуючи, що 14 лютого авіаоператор звернувся з проханням про затвердження розкладу польотів на літній сезон, а сьогодні він був затверджений AAC.

Ми продовжуватимемо вживати всіх необхідних заходів для якнайшвидшого повернення авіаперевізника до міжнародного аеропорту Кишинева, а також для залучення інших бюджетних авіакомпаній, - говориться в повідомлені.

Пресслужба Wizz Air спростовує цей факт

У різних ЗМІ, соцмережах та телеграм-каналах почала з'являтися інформація, що угорський лоукостер Wizz Air призупинить усі рейси до Кишинева з міркувань безпеки з 14 березня 2023 року

На жаль, зараз у нас немає жодної інформації про це. Будь ласка, стежте за оновленнями нашого сайту, - повідомив офіційний Twitter-аккаунт лоукостера Wizz Air у відповідь на запитання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?