ХАМАС погрожує Ізраїлю страчувати полонених цивільних за удари по Газі
Категорія
Світ
Дата публікації

ХАМАС погрожує Ізраїлю страчувати полонених цивільних за удари по Газі

Газа
Джерело:  The Times of Israel

У відповідь на бомбардування Ізраїлем Сектору Газа, ХАМАС погрожує страчувати цивільних заручників та записувати це на відео. 

ХАМАС погрожує страчувати цивільних

Терористичне угруповання ХАМАС погрожує розпочати страту заручників у відповідь на удари Ізраїлю в Газі, здійснені без попереджень.

Про це заявив речник ХАМАС.

З цієї години будь-який напад на наших людей у ​​безпеці їхніх будинків без попередження буде відповідати стратою цивільних заручників, яка транслюватиметься за допомогою відео та аудіо», — сказав речник під псевдонімом Абу Обейда.

Раніше речник ЦАХАЛ повідомив, що Ізраїль завершує очищення півдня країни від терористів і має інформацію про всіх ізраїльтян, узятих у заручники.

Наразі ми повідомили 30 родин. Коли ми завершимо повідомлення сімей, кількість заручників у Газі стане доступною для громадськості.

За даними ЗМІ, кількість загиблих у результаті нападу ХАМАС наразі перевищила 900 осіб.

Нетаньяху пообіцяв перемогу Ізраїлю

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху опублікував відео ударів авіації по будівлях у Секторі Гази з підписом:

Ми почали. Ізраїль переможе.

Водночас в уряді Ізраїлю заявили, що бачать ознаки того, що Іран підштовхнув ХАМАС до масового нападу на країну.

Іран також підштовхує Хезболлу до готовності до конфлікту з Ізраїлем. Джерело в уряді припускає, що війна триватиме багато днів, можливо, багато тижнів, а можливо, і довше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?