ХАМАС заявив про початок масштабної операції проти Ізраїлю. ЦАХАЛ почав мобілізацію резервістів
Категорія
Світ
Дата публікації

ХАМАС заявив про початок масштабної операції проти Ізраїлю. ЦАХАЛ почав мобілізацію резервістів

Ізраїль
Джерело:  The Times of Israel

Бойовики ХАМАС розпочали операцію проти Ізраїлю під назвою «Потоп Аль-Акси». Перед цим вони випустили по країні більше 2200 ракет.

ХАМАС оголосив операцію проти Ізраїлю

Бойовики ХАМАС заявили про початок масштабної операції проти Ізраїлю під назвою «Потоп Аль-Акси».

Там закликали палестинців стати до зброї.

Ми ведемо битву честі, опору та гідності, щоб захистити Аль-Аксу під назвою «Потоп Аль-Акса». Цей потоп почався в Газі і пошириться на Західний берег і за кордон, а також у всіх місцях, де присутні наші люди та нація.

ХАМАС опублікував відео, на якому видно, як його члени вриваються в ізраїльську громаду біля кордону з Газою. На кадрах видно, як терористи підривають заряд біля воріт.

Ізраїль скликає резервістів

Міністр оборони Ізраїлю Йов Галлант каже, що терористичне угруповання ХАМАС зробило "серйозну помилку", здійснивши несподіваний ракетний удар по Ізраїлю та проникнувши в міста на кордоні з Сектором Газа.

Сьогодні вранці ХАМАС зробив серйозну помилку і почав війну проти Держави Ізраїль. Солдати ЦАХАЛу ведуть боротьбу з ворогом на всіх ділянках проникнення. Держава Ізраїль виграє цю війну.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявляє, що розпочала операцію «Залізні мечі» у відповідь на раптовий напад ХАМАС на Ізраїль. Відомо, що терористи ХАМАСу проникли з землі, моря та повітря.

Наразі відомо про сім місць бойових дій між терористами ХАМАС і військами Ізраїлю.

Військові розраховують призвати десятки тисяч солдатів.

Нагадаємо, що зранку 7 жовтня ХАМАС завдав по Ізраїлю масованого ракетного удару. Було випущено 2200 ракет. Відомо про щонайменше 5 загиблих, 100 поранених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?