Ховаємося від вітру. Синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні
Категорія
Україна
Дата публікації

Ховаємося від вітру. Синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні

Погода
Джерело:  Наталка Діденко

28 жовтня в Україні практично усюди очікуються дощі та сильні пориви вітру, проте вже 29 жовтня розпочнеться суха погода з сонцем та теплом. 

Погода в Києві та Україні 28 жовтня

Синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що 28-го жовтня у нічні та ранкові години пройдуть дощі в більшості областей України, а вдень переважно незначні опади затримаються у північних областях та подекуди в західній частині.

На решті території - центр, схід, південь - опадів не передбачається.

Також, у суботу, 28-го жовтня, в більшості областей України очікується сильний вітер, до 17-22 метрів за секунду, часом і сильніший, до 25 метрів за секунду.

Дуже будьте обережними завтра під старими деревами, дахами будинків, білбордами, закріпіть на відкритих балконах та терасах нестійкі предмети!

У Києві також сильний північно-західний вітер із штормовими поривами до 20 метрів за секунду і більше. Температура повітря близько +14 градусів.

Прогноз погоди на 29 жовтня

29 жовтня усюди в Україні очікується суха сонячна погода, із високою температурою повітря +14+19 градусів, на півдні - +20+24 градуси, на північному сході - +10+13 градусів.

Така ж чудова погода очікується у понеділок-вівторок - сонячно (якщо тумани не завадять) та з температурою повітря +15+20 градусів, на півдні до +24 градусів.

У Києві 29 жовтня стихне вітер, температура підніметься до +14+16 градусів. У понеділок-вівторок можливо до +20 градусів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?