Дженніфер Лопес прикрасила обкладинку Rolling Stone й назвала головний секрет свого успіху
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес прикрасила обкладинку Rolling Stone й назвала головний секрет свого успіху

Дженніфер Лопес прикрасила обкладинку Rolling Stone й назвала головний секрет свого успіху
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка та співачка Дженніфер Лопес з'явилася на обкладинці легендарного видання Rolling Stone. Зірка не тільки розповіла про зйомки фільму "Одружись зі мною", в якому вона зіграла головну роль, а й відверто поділилися з фанатами секреатами свого успіху.

Джерело: Rolling Stone

Джей Ло прикрасила обкладинку Rolling Stone й розповіла про своє життя

Попри те, що Дженніфер Лопес є активною користувачкою соціальних мереж й ділиться з шанувальниками усіма перемогами та яскравими моментами свого життя, під час нових інтерв'ю їй вдається здивувати журналістів фактами про себе та свої досягнення.

Джей Ло не приховує, що зараз вона дійно щаслива, хоча раніше чимало разів страждала від невірних рішень та їхніх наслідків. Зірка звертає увагу на те, що вона постійно росте та змінюється. Однак це не заважає їй розвивати стосунки з актором Беном Аффлеком, з яким вони відновили відносини після 18-річної перерви.

Я не говоритиму про це багато. Ми( з Беном Аффлеком - ред.) виросли. Ми такі самі, і ми різні. І це приємно… Так, у мене є другий шанс на справжнє кохання… так... Як я вже сказала, ми багато чому навчилися. Ми знаємо, що реально, а що ні. Тож — гра змінилася. Знову ж таки, я намагаюся не говорити надто багато, - зазначає Дженніфер.

Лопес також відверто розповідає про свій головний секрет успіху. Як стверджує сама співачка, насамперед це дух суперництва, бажання досягти своїх цілей. Не можна також не згадати про те, що дитинство майбутньої зірки не було солодким та безхмарним. Вона була дочкою пуерториканських батьків, які були жорстокі до неї, тому що світ був жорстоким до них.

 Я артистка завдяки моїй мамі. Я можу пережити те, що я пережила у цьому бізнесі, бо моя мати була жорсткою. Я не думаю, що вона могла зрозуміти, до чого готувала мене, але зробила це, - відверто зізнається Джей Ло.

За словами акторки, вона дося не може звикнути до багатства, оскільки в тих місцях, де вона росла, не було жодної розкоші. Однак тепер, озираючись назад на своє минуле, вона розуміє, що досягти успіху їй допомогла одна фраза: "До біса все! Я просто хочу спробувати це зробити".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?