Я дуже хочу: Зеленський здивував заявою про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Я дуже хочу: Зеленський здивував заявою про Україну

Я дуже хочу: Зеленський здивував заявою про Україну
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що прагне добитися суттєвого зростання заробітних плат в Україні у наступні роки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю, відеоролик оприлюднили в Офісі президента.

Відео отримало назву "Один робочий день Президента України". За словами державного лідера, йдеться про наступний чотирирічний термін.

"Я дуже хочу, щоб у нас середня заробітна плата була, як у Польщі. Я впевнений… ну, я хочу вірити, що ми за ці чотири з половиною роки, може ми здійснимо цю мрію", - заявив Зеленський.

Він нагадав — у Польщі мешкають кілька мільйонів українців. Саме тому обрано цей орієнтир. Ці громадяни повернуться на батьківщину тільки за умови зростання зарплат до відповідного рівня.

"Хоча б трішечки менше ніж в Польщі, вже нормально, хоча б 70% від польської заробітної плати. Я думаю, що переможе все ж таки, що ти хочеш бути вдома", - додав президент.

Нагадаємо, Польща стала найбільш популярним напрямком міграції українців та заробітчанства за кілька останніх років. Вплинуло на це також введення безвізового режиму з Євросоюзом.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий очільник ОПУ Андрій Єрмак заявив, що президент Володимир Зеленський з усією щирістю хоче завершити війну на Донбасі. Для цього нова влада намагається робити все необхідне — вести переговори у "нормандському форматі", впливати на роботу Тристоронньої контактної групи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?