Я не очікував такого: Кличко оцінив досягнення МакГрегора
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я не очікував такого: Кличко оцінив досягнення МакГрегора

Я не очікував такого: Кличко оцінив досягнення МакГрегора
Джерело:  online.ua

Колишній Світовий чемпіон з боксу у важкій вазі Володимир Кличко високо оцінив досягнення Конора МакГрегора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

На його думку, боєць UFC заслуговує щонайменш на повагу. Він поводив себе гідно та дисципліновано під час двобою з Флойдом Мейвезером попри свою "яскравість".

Боксер зізнався у своїй повазі до "хлопців у клітці".

"Я знаю МакГрегора, він же був на боксерському рингу. Щоб ви не думали про нього, я вважаю, що він поводився добре та дисципліновано. Я не очікував такого від Конора перед боєм з Мейвезером. МакГрегор – яскравий персонаж, але завдяки своїй дисципліні він заслуговує на велику повагу", - прокоментував Кличко.

Нагадаємо, сам українець оголосив про завершення кар'єри у 2017 році.

МакГрегор відомий не тільки своїми гучними перемогами на рингу, а також різноманітними скандалами. Він не тільки влаштовує жорсткі провокації у спорті, а й подекуди влаштовує бійки поза межами професії.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні 2019 року Конор МакГрегор вперше відвідав Київ. Він розповів про свою велику любов до українського спорту та національної кухні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?