Я пожертвував 100 млн доларів. Маск відповів Стівену Кінгу щодо допомоги Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

Я пожертвував 100 млн доларів. Маск відповів Стівену Кінгу щодо допомоги Україні

Я пожертвував 100 млн доларів. Маск відповів Стівену Кінгу щодо допомоги Україні
Джерело:  online.ua

Мільярдер Ілон Маск відповів письменнику Стівену Кінгу, який просив запропонував йому віддати гроші за верифікацію своєї сторінки фонду Сергія Притули.

Джерело: Ілон Маск

Як Маск відреагував на прохання Кінга

Американський бізнесмен Ілон Маск заявив, що пожертвував Україні 100 млн доларів. Про це він написав у Twitter, коментуючи вчорашній допис Стівена Кінга з приводу "синьої галочки" у Twitter.

Я пожертвував Україні 100 мільйонів доларів, скільки ви пожертвували? До речі, ми відмовилися від грошей Міністерства оборони, — йдеться у повідомлені.

Соціальна мережа цього тижня почала відбирати "галочки", які підтверджують верифікацію облікових засобів, у тих користувачів, які за них не платять. Вартість послуги – $8 на місяць.

Стівен Кінг не платив ці гроші, але "галочку" в нього все одно не забрали. Коли з'ясувалося, що за неї платить особисто Маск, письменник порадив йому віддати ці гроші у фонд Сергія Притули.

Стівен Кінг хоче віддати гроші за верифікацію у Twitter фонду Притули

Стівен Кінг пропонує Ілону Маску "віддати його галочку верифікації у Twitter на благодійність", а саме до фонду Сергія Притули.

Це лише 8 доларів, тому, можливо, містер Маск міг би й додати трохи, – каже письменник.

Волонтер Сергій Притула вже відреагував на пропозицію письменника.

Той момент коли Стівен Кінг у себе в твіттері просто рекомендує Ілону Маску наш фонд. Я на мить офігів. Працюємо далі, друзі! Донатимо за посиланням у шапці профілю! Дякую, — написав Притула в Instagram.

Він публічно подякував Кінгу та написав, що його фонд отримав дуже серйозну рекомендацію.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?