Я спустошена — Адель у сльозах звернулася до фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я спустошена — Адель у сльозах звернулася до фанатів

Я спустошена — Адель у сльозах звернулася до фанатів
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома британська співачка Адель повідомила, що змушена скасувати серію виступів у Лас-Вегасі через новий спалах пандемії коронавірусу. За словами артистки, вона не спить по 30 годин, щоб вирішити, що робити з її концертами далі.

Джерело: Фейсбук-сторінка Адель

Адель зізналася, чому змушена скасувати свої концерти

Співачка вирішила звернутися до своїх відданих шанувальників у соціальних мережах. Зірка вирішила більше не приховувати, що вона та її команда стали жертвами нової хвилі коронавірусу.

Мені дуже шкода, але моє шоу не готове. Ми перепробували абсолютно все, що могли, щоб зібрати його вчасно, і щоб воно було досить добрим для вас, але ми були повністю знищені затримками з доставкою та коронавірусом.Половина моєї команди з "ковідом" і досі хворіє, і поки що неможливо закінчити шоу. Я спустошена... Вибачте, що кажемо все ось так в останню хвилину, - звернулася до фанатів Адель.

Вона також зізналася, що вони з командою не спали більше 30 годин, намагаючись зробити все можливе, щоб врятувати ситуацію.

Я так засмучена, мені дуже соромно, і мені дуже шкода всіх, хто приїхав, щоб потрапити до мене. Мені дуже дуже шкода, – розплакалась під час свого звернення зірка.

Що важливо розуміти, ввечері 21 січня у Лас-Вегасі повинна була відгриміти прем'єра перфомансу співачки, яка отримала назву Weekends with Adele. Згідно з останніми даними, шоу перенесли на невизначений термін. Артистка зазначила, що повідомить про нові дати незабаром.

Не можна також не згадати про те, що через збільшення кількості захворювань на COVID-19 у США скасували премію Греммі, яка повинна була відбутись 31 січня. Її перенесли на 3 квітня. Окрім того, організатори змінили й місце проведення – замість Лос-Анджелеса захід відбудеться у Лас-Вегасі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?