Я зніс би йому голову – у Ломаченка з'явився новий суперник
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я зніс би йому голову – у Ломаченка з'явився новий суперник

Я зніс би йому голову – у Ломаченка з'явився новий суперник
Джерело:  online.ua

Наприкінці року Василь Ломаченко вийде на ринг з ганським боксером Річардом Коммі. Якщо вдасться перемогти у цьому двобої, в українського боксера з’явиться шанс зустрітися з чемпіоном світу за версією WBO в другій напівлегкій легкій вазі Шакуром Стівенсоном.

Джерело: Boxing News 24

Поціновувачі боксу і прихильники обох спортсменів віддавна ділилися чутками про можливий бій Ломаченко – Стівенсон, та поки що справа до реалізації задуму не доходила. Але тепер про поєдинок заговорив промоутер боксерів Боб Арум і ймовірність двобою стає більш очевидною.

Глава промоутерської компанії Top Rank заявив, що хотів би організувати цей бій у легкій вазі, в якій наразі виступає Ломаченко, або напівлегкому дивізіоні, в якому б'ється Стівенсон. Та для початку, за словами Боба Арума, Ломаченку потрібно 11 грудня побити Річарда Коммі.

“Я хотів би його організувати, якщо Василь переможе Коммі 11 грудня. Він може бути як у напівлегкій вазі, так і легкій. Це був би чудовий поєдинок», – сказав Арум.

Ганський легковаговик і чемпіон світу за версією IBF 2019 року Річард Коммі сприйняв майбутній бій з неабиякою впевненістю. Він заявив, що "знесе голову" Ломаченку. Однак він водночас переконаний, що Ломаченко битиметься проти Оскара Вальдеса.

"Я зніс би голову Ломаченку. Але ми всі зважаємо на бій Вальдес – Ломаченко у легкій вазі. Ми побачимо його, якщо Лома не повернеться до другої напівлегкої ваги", – написав Шакур у твіттері.

Що відомо про Шакура Стівенсона

Свою професійну кар’єру він почав з підписання 9 лютого 2017 року контракту з промоутерською компанією Top Rank.

Вже у жовтні 2019 року у бою проти американця Джоета Гонсалеса виграв вакантний титул чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій вазі. В активі Стівенсона 9 перемог нокаутом. Крім того, зі всіх 17 поєдинків, які провів, він не програв у жодному з них.

Цікаво також те, що Шакур – срібний призер Олімпіади-2016. Також Стівенсон чинний тимчасовий чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?