Як на дискотеці — дружину Джастіна Бібера розкритикували за наряд під час зустрічі з Макроном
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як на дискотеці — дружину Джастіна Бібера розкритикували за наряд під час зустрічі з Макроном

Як на дискотеці — дружину Джастіна Бібера розкритикували за наряд під час зустрічі з Макроном
Джерело:  online.ua

Одна з найкрасивіших та найвідоміших зіркових пар Джастін та Гейлі Бібер останні кілька днів штурмують паризький стрітстайл. Закохані чимало разів потрапляли під приціли папараці у надзвичайно розкішних образах, а нещодавно подружжя навіть зустрілося з президентом Франції Еммануелем Макроном та його дружиною Бріджит.

Джерело: Інстаграм Джастіна Бібера

Якими були образи Джастіна та Гейлі Бібер під час зустрічі з Макроном

Одна з найяскривіших пар Голлівуду постійно також підтверджує статус наймоднішої зіркової пари. За словами фешн-експертів, усі модні виходи Джастіна та Гейлі супроводжуються продуманими до дрібниць деталями в образах.

"Гейлі любить не лише мініспідниці та міні шорти, але й оголювати частини тіла. Цього року мода на відкриті сукні, які оголюють спину, талію чи стегна збіглася з вподобаннями манекенниці, тож вона вирішила обрати для зустрічі доволі відвертий look", - йдеться в повідомленні.

Дружина Джастіна Бібера одягнула сукню із зимової колекції LaQuan Smith у відтінку латте. Варто звернути увагу на те, що спідницю міді доповнило перехресне бра, яке оголило значну частину тіла Гейлі.

Також для цього образу модель обрала світлі босоніжки на зав’язках з гострим носом. Волосся білявка зібрала у пучок, довершивши свій аутфіт золотистими сережками.

А от Джастін Бібер чи не вперше після весілля приміряв костюм. Молодий співака поєднав піджак і штани у сріблясту смужку з білою сорочкою в голубі смужки, доповнивши образ біло-голубою парою кросівок Nike.

"Свій look Джастін зробив розслабленим не лише завдяки взуттю, але й за допомогою декількох чокерів на шиї", - зазначають фешн-експерти.

Чому в мережі розкритикували наряд Гейлі Бібер

Користувачі мережі не приховують, що наряд дружини Джастіна Бібера під час зустрічі з Макроном їх просто шокував:

  • Ця дівчина як на дискотеці. Невже не розуміє куди та до кого вона прийшла;

  • Надіюся, Гейлі звільнить свою стилістку після цього;

  • Я розумію, що ти модель і в тебе ідеальна фігура, але це вже занадто;

  • Таке враження, що вона прийшла до Макрона на побачення;

  • Невже не можна було знайти нормальну сукню? Такі моделі мене шокують своїми нарядами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?