Як на Зміїному. Світан вказав на реальні можливості ЗСУ у Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Як на Зміїному. Світан вказав на реальні можливості ЗСУ у Бахмуті

Як на Зміїному. Світан вказав на реальні можливості ЗСУ у Бахмуті
Джерело:  online.ua

На переконання військового експерта, полковника ЗСУ у запасі Романа Світана, наразі Бахмут перетворився на ідеальний полігон для масового знищення російських військових, оскільки солдати РФ просто не зможуть витримати роботу нашої артилерії. Ба більше, окупанти не мають можливості сховатися, адже власноруч знищили місто-фортецю.

Джерело: "24 Канал"

ЗСУ мають хитрий план щодо Бахмута

Експерт звертає увагу на те, що у власника Групи "Вагнера" Пригожина наразі склалася вкрай невтішна для нього ситуація на всіх фронтах – на воєнному, інформаційному та політичному.

Саме тому "кухар Путіна" почав вимагати, щоб йому дали ще 200 тисяч мобілізованих, щоб отримати принаймні половину з цієї кількості.

Як вважає Роман Світан, наші бійці нікого не будуть вибивати з Бахмута, адже усвідомлюють, що це масштабні втрати особового складу.

Діятимемо грамотно, правильно, по-воєнному з хитрістю, – натякнув на майбутні дії ЗСУ полковник.

Згідно з його даними, в районі Бахмута ситуація йде до взяття армії РФ у напівоточення.

Уже зараз Збройні сили України активно займають висоти навколо міста-фортеці.

Бахмут стане місцем масового знищення солдатів РФ

На переконання Романа Світана, напівоточення росіян у Бахмуті достатньо, щоб загнати у смертельно пастку весь російський гарнізон, що наразі знаходиться у місті-фортеці.

Потім просто його будемо розстрілювати, знищувати, як це було на острові Зміїному, – сказав Світан.

Експерт наголошує, що у наших воїнів є усі можливості знищувати російські сили, поки вони самі не втечуть, тому що витримати роботу артилерії по одній ділянці неможливо.

Що важливо розуміти, сховатися їм справді нікуди, адже окупанти власноруч зруйнували місто й перетворили його на полігон для самознищення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?