Як порнографія допомагає зрозуміти прагнення народу — відповідь професора нейропсихології Богдана Ткача
Категорія
Україна
Дата публікації

Як порнографія допомагає зрозуміти прагнення народу — відповідь професора нейропсихології Богдана Ткача

Як порнографія допомагає зрозуміти прагнення народу — відповідь професора нейропсихології Богдана Ткача
Джерело:  online.ua

Професор нейропсихології Богдан Ткач звертає увагу на те, що більшість людей недооцінюють роль сексуального інтелекту та порнографії у розвитку народу та його самоусвідомлення. Однак це вкрай важливо навчитися робити навіть в умовах повномасштабної війни.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Що таке сексуальний інтелект

За словами Богдана Ткача, найперше потрібно запам'ятати, що таке секс.

Професор нейропсихології нагадує, що секс – це абревіатура, яка означає соціально-еротичні колективні стосунки. Це те, що робить нас сім’єю, родиною, родом і народом.

Тепер повернемося до нашої теми, що таке сексуальний інтелект. Є британська школа, яка ділить інтелект на текучий і кристалізований. Текучий – він характерний для всіх, тобто він є універсальним, транскордонним, біологічним, а от кристалізований – він характерний лише для певного суспільства. Наш мозок складається з трьох мозків: рептильний, хоча ми до рептилій стосунку жодного не маємо, але він анатомічно ідентичний рептиліям. Потім емоційний, мозок нюховий – це лімбічна система, і з лімбічної системи формуються великі півкулі мозку. Це мозок приматів, мавп. Це наш людський мозок. Це, знаєте, ну, як типу BIOS у комп’ютері, щось таке.

Як зазначає Богдан Ткач, саме він й вирішує за нас, кого любити, кого не любити, що необхідно здійснювати поширення себе у просторі, що необхідно прагнути до пірамід, ставати альфа, а також, що важливо залишити потомство.

Професор нейропсихології наголошує, що саме він дає нам цю команду й три головні завдання, які повинен виконати наш організм.

За словами Богдана Ткача, далі з цієї системи, яка називається рептильною, сформувався мозок емоційний.

Там ще простіший – 6 нейронних контурів. І от з маленької ділянки цього емоційного мозку, яка колись спеціалізувалась на сексуальному нюху, тобто знайти собі для продовження роду когось, виросли великі півкулі мозку. І от, власне, ті величезні півкулі мозку – це є гіперсексуальний мозок. Наш весь духовний світ, весь інтелектуальний світ, культурний сповнений еротизму.

Як порнографія допомагає зрозуміти прагнення народу

За словами Богдана Ткача, в українського народу сформувалася переважно "зеківська" культура.

Навіть статистика вказує на те, що українці у своїх сексуальних та порнографічних смаках ближчі до росіян, ніж до європейців.

Однак тут важливо розуміти, що Європа є великою та неодноманітною.

До прикладу, те, що в центрі Парижа, – це одне, а кожний окремий район – це уже щось зовсім інше.

Професор нейропсихології зазначає: щоб зрозуміти, які в Європі сформувалися вподобання, – потрібно вивчити, яка в них домінує порнографія.

Саме проаналізувавши порнографічні матеріали, можна отримати уявлення, що це за народ, до чого він прагне.

Якщо ви увечері сядете за телевізор і поклацаєте європейські канали, то помітите, що стало більше реклами і фільмів 18+. Ви побачите, що в поляків жінка – це як якась, як богиня. Красиво одягнута, все дуже естетично подано, вишукано. Якщо візьмемо Італію, там достатньо показати оголені коліна – і вже чоловіки «потекли», тобто вони гіперсексуальні. Беремо Австрію – там уже такий БДСМ, жінки дуже огрядні. Якщо наш чоловік це подивиться, то в нього буде взагалі еректильна дисфункція від цього. Тому в кожної країни свої дуже особливі вподобання. Саме вивчення порнографії дозволить вам збагнути, що таке Європа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?