Як працюватимуть банки на День Незалежності: графік роботи на свята
Категорія
Економіка
Дата публікації

Як працюватимуть банки на День Незалежності: графік роботи на свята

Як працюватимуть банки на День Незалежності: графік роботи на свята
Джерело:  online.ua

На День Незалежності банки України будуть працювати згідно з календарем вихідних, затвердженим Кабміном. НБУ вже затвердив графік роботи банків на святкові дні з урахуванням перенесення робочих днів.

Джерело: пресслужба НБУ

Календар вихідних на День Незалежності в 2021 році, який Кабмін запропонував державним підприємствам, організаціям, фінансовим і навчальним закладам, передбачає на свято чотириденні канікули - 21, 22, 23 і 24 серпня. Робочий понеділок переноситься на наступну суботу, 28 серпня.

Аналогічним чином буде працювати і система електронних платежів НБУ, тому враховуйте святковий графік роботи банків, щоб встигнути закрити всі фінансові питання.

У НБУ відзначили, що 23 серпня банки в разі необхідності можуть здійснювати касові операції, але без відкриття операційного дня банку Всі операції, які банки будуть здійснювати 21-24 серпня, будуть відображати їх календарною датою першого наступного робочого дня, тобто 25 серпня 2021 року .

Графік роботи банків на День Незалежності

  • 21 серпня 2021 року (субота) - вихідний день у всіх банках.

  • 22 серпня 2021 (неділя) - вихідний день у всіх банках.

  • 23 серпня 2021 року (понеділок) - вихідний день у всіх банках.

  • 24 серпня 2021 року (вівторок) - вихідний день у всіх банках.

  • 25, 26, 27, 28 серпня 2021 роки (середа, четвер, п'ятниця і субота) - робочий день у всіх банках.

Графік роботи банків на День Незалежності 2021 (інфографика НБУ)

День Незалежності України 2021

Національний банк підготувався до 30-ї річниці Незалежності України. До свята введуть в обіг нові пам'ятні банкноти номіналом 100 і 500 грн, а також чотири пам'ятні монети серії "Відродження української державності" і нову інвестиційну монету "30 років Незалежності України".

Вони з'являться в обігу з 20 серпня.

Нові банкноти до Дня Незалежності 2021 (фото - bank.gov.ua)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?