Яка ймовірність початку війни між Росією та НАТО — прогноз політолога
Категорія
Політика
Дата публікації

Яка ймовірність початку війни між Росією та НАТО — прогноз політолога

Яка ймовірність початку війни між Росією та НАТО — прогноз політолога
Джерело:  online.ua

Політолог Дмитро Орєшкін звертає увагу на те, що російський диктатор Володимир Путіна доволі довго може розповідати про "велику війну" з НАТО, оскільки для Кремля це стандартний інструмент шантажу. Однак насправді Москва чудово усвідомлює, що Альянс значно потужніший за РФ й тому країна-агресорка не зможе протриматися довго.

Джерело: "24 Канал"

Останній козир Кремля

На переконання Дмитра Орєшкіна, Путін ніколи не відмовиться від своїх погроз ядерною зброєю.

Наразі міжнародну спільноту активно намагається залякати колишній президент РФ Дмитро Медведєв, однак у нього майже нічого не виходить.

Як вважає політолог, російські байки розраховані лише на 25% населення. Більшість людей все-таки чудово розуміють, що це лише пусті погрози.

Якщо вони її (ядерну зброю – ред.) дістануть з кишені, їх швидко "прихлопнуть". І в Кремлі це розуміють. Я б не дуже серйозно ставився до цих заяв, але є ймовірність. Тут велика ціна питання. Поки це елемент блефу, шантажу до якого звикли, – зазначає Дмитро Орєшкін.

Уже розпочалася нова фаза війни: що відбувається

На переконання експерта, наразі відбувається перехід до нової фази війни високих технологій.

Зокрема це також стосується й інформації.

Російський диктатор уже усвідомив, що йому вкрай важко буде змагатися із Заходом та Україною.

У Путіна зараз варіант закритися у консервній банці, підтримувати там свій статус, розказуючи, що він "великий переможець". Але при цьому не дозволяючи висунутися назовні і подивитися як живуть інші країни і що відбулося з Росією, – підсумовує Дмитро Орєшкін.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?