Яким буде звільнення Криму — прогноз Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Яким буде звільнення Криму — прогноз Зеленського

Яким буде звільнення Криму — прогноз Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський відверто розповів, якою бачить перемогу України у війні з Росією. На його переконання, це нарешті дасть можливість відновити територіальну цілісність інших країн. Ба більше, президент озвучив свою версію звільнення Криму.

Джерело:  Офіс Президента України

Зеленський розповів про свою головну мрію

Як відверто зізнається український лідер, він мріє про перемогу, яка б унеможливила повернення війни на територію нашої країни.

Це – непросто. Це – складова, яка залежить не тільки від потужності армії, але й від інфраструктури безпекової та суспільства. Номер один – від народу. Треба, щоб народ залишився в єдності, – наголосив Володимир Зеленський.

Глава держави переконаний у тому, що перемога України у війні з Росією допоможе Білорусі, а також – поверне територіальну цілісність Молдови та Грузії.

Зеленський пояснив, яким може бути звільнення Криму

На переконання президента України, коли Збройні сили України будуть на адмінкордоні з Кримом - у Києва з'явиться можливість політично "дотиснути" Росію.

Він прогнозує, що тоді наш півострів нарешті буде вільним.

Зеленський також звернув увагу на те, що головною ціллю його команди є мінімізація жертв.

Яким звільнення Криму бачить Буданов

Як вважає глава ГУР МО Кирило Буданов, звільнити Крим без бойових дій – нереалістичний сценарій. Він також прогнозує, що Крим будуть деокуповувати у "комбінований спосіб".

Головний розвідник також зазначив, що українцям потрібно просто подивитися на те, що відбувається в Криму зараз, щоб оцінити прогрес, якому вдалося досягти нашим силам за ці місяці.

Подивіться, що відбувається у Криму за останні місяці. Навіть сьогодні подивіться, які чудові операції там проведені щодо знищення цілісних об'єктів. І ви помітите, що робота триває, і триває правильно. Її потрібно інтенсифікувати, але вона йде правильно, – підкреслив Кирило Буданов.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?