Зеленський хоче прирівняти корупцію до держзради
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський хоче прирівняти корупцію до держзради

Зеленський хоче прирівняти корупцію до держзради
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що планує подати законопроєкт щодо прирівняння корупції до державної зради на період воєнного стану.

Джерело: Офіс Президента України

Корупцію можуть прирівняти до держзради

Я поставив задачу, і законодавцю України буде запропоновано мої пропозиції щодо прирівняння корупції до державної зради на воєнний час. Я розумію, що така зброя не може діяти постійно в суспільстві, але на воєнний час, я думаю, це допоможе. Чи підтримає це законодавець, не знаю, але я точно запропоную. Тому що ми розвиваємо демократичне суспільство.

На думку Володимира Зеленського, вкрай важливо не перекручувати гайки і не дивитись кожного разу на той чи інший гострий кричущий випадок.

Глава держави наголосив, що має намір запроваджувати системні речі в нашій країні.

Наскільки швидко корупцію можуть прирівняти до держзради

Наталія Мосійчук поцікавилася у президента, чи може бути прирівняно корупцію до держзради до закінчення війни чи війна закінчиться швидше.

Ми всі хочемо, щоб війна закінчилась швидше. Але це точно для того, щоб відповідний інструмент було задіяно якомога швидше. Я думаю, що парламент це отримає в найближчий тиждень. Далі гра на боці парламенту вже, - пояснив Володимир Зеленський.

На переконання українського лідера, таке прирівняння буде дуже серйозним інструментом, "щоб навіть не думали".

Але це не розстріл, це не сталінізм. Це, якщо є докази, людина повинна бути за ґратами, - підкреслив глава держави.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?