Якою буде Україна після перемоги — відповідь начальника Рівненської ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Якою буде Україна після перемоги — відповідь начальника Рівненської ОВА

Якою буде Україна після перемоги — відповідь начальника Рівненської ОВА
Джерело:  online.ua

За словами начальника Рівненської ОВА Віталя Коваля, Україна після перемоги має стати центром Східної Європи.

Джерело:  online.ua

Якою буде Україна через 5-10 років після перемоги

Віталій Коваль зазначає, що для нього особисто перемога – це наявність більших гарантій безпеки, ніж до широкомасштабного вторгнення.

Тобто, коли ми фізично виженемо ворога, і коли ми зрозуміємо, що ворог до нас не полізе, тому що ми сильніші, ніж до, у нас є надійні партнери, які нам точно дають гарантію не у вигляді меморандумів, а в вигляді конкретних дій, що вони з нами разом.

Мета, за словами Коваля, стати центром Східної Європи і не зупинитись на відновленні, а сконцентруватись на перебудові кожного регіону.

Також потрібно вирішити проблеми з гуманітарною та демографічною ситуацією, що вдасться з гарантією безпеки.

На переконання начальника ОВА, треба затягнути пояси, поки Україна не стане тим тигром Європи, який буде центром Східної Європи.

 Коваль розповідає, що у критичні моменти думає про те, що українці – нація переможців.

Коли мені важко, я думаю про ті покоління, які зробили все, щоб наша країна збереглась сьогодні. І я розумію, що по області ходили мої предки, якими ми пишаємося.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?