Яку єдину перевагу мають російські війська на полі бою — відповідь військового експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Яку єдину перевагу мають російські війська на полі бою — відповідь військового експерта

Яку єдину перевагу мають російські війська на полі бою — відповідь військового експерта
Джерело:  online.ua

Коли росіяни активізуються на фронті та яку єдину перевагу мають розповів online.ua голова "Українського центру безпеки та співпраці", військовий експерт Сергій Кузан.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Коли очікувати загострення на фронті

Яких сюрпризів українцям слід чекати на фронті від росіян, адже вони точно активізуються напередодні річниці повномасштабного вторгнення.

За словами Сергія Кузана, росіяни повинні будуть активізуватися ще раніше.

Тому що Путін має свій виступ перед Федеральним зібранням 21 лютого. Отже, до свого виступу він повинен прийти і звернутись до людей з чимось, враховуючи те, що саме цей його виступ був скасований минулого року. Загострення наступу ми будемо чекати вже, фактично, в найближчий тиждень.

За словами експерта, до цього треба бути готовими і це передбачалося.

І росіяни тут нам не завдадуть ніяких сюрпризів, таких, якими могли б якось вразити. Очевидно, що ближче до 24 числа буде ракетний обстріл, яким вони захочуть перебити інформаційну повістку.

Кількість є єдиною перевагою росіян на полі бою

Експерт зазначає, що росіяни продовжать заводити свої резерви на основних ділянках фронту на Донеччині та Луганщині. Тактика задавлювання числом є єдиною їхньою перевагою, яка зберігається станом на сьогодні.

Звичайно, що вони будуть використовувати цей час для того, щоб максимально максимально пройти хоч десь на Донеччині та Луганщині, чи у Харківській області.

Розуміючи, що часу насправді обмаль, з ресурсу них є виключно кількість як людей, так і зброї.

Але питання в тому, що це вже не та якісна армія, яка була ще рік тому. Тобто рік тому вони воювали меншим числом, але все ж таки, це була набагато більше вишколена армія, яка пройшла бойове злагодження, навчання, в тому числі міжнародні навчання. Це були професійні кадрові військові. На сьогодні вони не такі вишколені, але це росіяни намагаються компенсувати якраз кількістю.

За словами Кузана, російська тактика людських хвиль буде зберігатися, тому в цьому плані росіянам немає, чим здивувати нас.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?