YouTube відреагував на заяву Мінкульту про ПВК Вагнера
Категорія
Україна
Дата публікації

YouTube відреагував на заяву Мінкульту про ПВК Вагнера

YouTube відреагував на заяву Мінкульту про ПВК Вагнера
Джерело:  online.ua

В Мінкульті повідомили, що YouTube оперативно відреагував на заяву щодо поширення відео від ПВК Вагнера та видалив усі відеоматеріали з їх згадкою.

Джерело: Олександр Ткаченко

Youtube видалили усі відео з ПВК Вагнера

Міністр культури Олександр Ткаченко повідомив, що відеохостинг YouTube відреагував “блискавично” та видалив усі відеоролики “Вагнера” з понад 1 мільйоном переглядів і ті канали, які їх поширювали.
Ткаченко подякував партнерам за оперативність та розповів українцям що робити, якщо такі відео усе ж трапляться.

Якщо відео з ПВК “Вагнер” усе ж трапляться на YouTube, можна надіслати посилання на пошту Мінкульту: [email protected], який, у свою чергу оперативно інформуватиме про це YouTube.

Голова Мінкульту звернувся до YouTube

Сьогодні, 21 квітня, голова Мінкульту Олександр Ткаченко звернувся до YouTube через просування відеохостингом відео від злочинної російської групи “Вагнера”.

Він написав офіційний лист до головного виконавчого директора YouTube, LLC Ніла Мохана з проханням “вжити конкретних заходів для моніторингу та припинення інтернет-діяльності “Вагнера”.

Також у Мінкульті попередили про нові методи РФ у вербуванні до ПВК “Вагнер”, серед яких популярні хостинги. Ткаченко звернувся з офіційним листом до YouTube.

Ткаченко наголосив, що такі дії РФ є елементом гібридної війни і закликав світ зупинити її.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?