Юрій Нікітін ухвалив неочікуване рішення після скандалу в гурті "НеАнгели"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юрій Нікітін ухвалив неочікуване рішення після скандалу в гурті "НеАнгели"

Юрій Нікітін ухвалив неочікуване рішення після скандалу в гурті "НеАнгели"
Джерело:  online.ua

Попри те, що відомий український гурт "НеАнгели" розпався майже рік тому, Віка Смеюха і Слава Камінська повинні були б виступати разом на приватних заходах. Проте все змінив публічний конфлікт між співачками, який змусив продюсера колективу Юрія Нікітіна перекреслити свої плани.

Джерело: "ТСН"

Юрій Нікітін зреагував на конфлікт Віки і Слави з "НеАнгелів"

Скандал між колишніми учасницями гурту "НеАнгели" розгорівся неочікувано для всіх. Вікторія на камеру розрізала торт з зображенням Слави Камінської, а також зізналася, що зазнавала насилля від колежанки.

Попри те, що Нікітін відпустив дівчат у сольне плавання і не планував випускати з ними нові пісні, проте він хотів, щоб вони виступали на приватних вечірках і корпоративах. Після гучного скандалу продюсер різко змінив свою позицію.

Ми завершили співпрацю, але в нас були плани працювати в "НеАнгелах". Після цього інциденту в нас призупинилася робота в колективі. Тобто ми тепер не лише публічно не виступаємо, а й не виступаємо на корпоративах, – розповіла Вікторія Смеюха.

Як стверджує співачка, їй було вкрай складно виправдовуватися перед Нікітіним за скандал, який обговорювали усі вітчизняні медіа.

Юрій Нікітін (фото - instagram.com)

"Юра сказав: "Чому ти зі мною не поговорила цього дня?" Я кажу: "Ну, я прийняла рішення поспілкуватися зі своєю аудиторією через соцмережі. Юро, ти ж завжди говорив, що я кажу, як відчуваю, і я сьогодні кажу те, що хочу", – зазначила брюнетка.

За словами Вікторії Смеюхи, торт з зображенням Слави Камінської – це не піар-хід її команди. Співачка стверджує, що такий своєрідний десерт їй нпередали фанати, які відчули напругу, що панувала в колективі всі 15 років.

Вони сказали: "Віко, давай їж, бо якщо ти цього не зробиш, то з'їдять тебе". Ця ситуація була дана мені згори. Ніхто з моєї команди не припускав, що хтось подарує мені торт… Для мене це було дико. Я не розуміла, навіщо мені бачити його та ще й їсти, - додала Смеюха.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?