З "Азовсталі" евакуювали 20 цивільних
Категорія
Україна
Дата публікації

З "Азовсталі" евакуювали 20 цивільних

З "Азовсталі" евакуювали 20 цивільних
Джерело:  online.ua

30 квітня заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар повідомив, що з "Азовсталі" вперше вдалося вивезти цивільних людей. За словами українського воїна, 20 мирних мешканців Маріуполя мають тепер потрапити у Запоріжжя.

Джерело: Телеграм "АЗОВ - Маріуполь"

Азов повідомляє про евакуацію 20 цивільних з "Азовсталі"

Святослав Паламар звертає увагу на те, що режим тиші був домовлений на 6:00 30 квітня. Однак усю ніч та увесь ранок окупанти обстрілювали завод з артилерії.

Однак наголошується, що у Маріуполі з 11:00 таки розпочався режим тиші. Обидві сторони дотримуються режиму припинення вогню. На евакуаційні автобуси чекали понад 12 годин. Близько 18:40 вони прибули до "Азовсталі". Після прибуття автобуса, захисники Маріуполя передали 20 мирних мешканців, яких вдалося визволити з-під завалів.

Цілу ніч по території заводу працювала ствольна ворожа, яка спричинила нові завали і руйнування. Режим тиші, який повинен був розпочатися о 06.00, розпочався лише об 11.00, і так, це правда, станом на зараз обидві сторони дотримуються режиму тиші. З 06.00 ми чекали на приїзд евакуаційної колони, яка приїхала лише о 18.25. Станом на 19.40 ми передали в домовлене місце 20 цивільних, яких вдалося визволити з-під завалів. Це жінки та діти, ми сподіваємося, що ті люди поїдуть у домовленому напрямку, а саме Запоріжжя, - розповів Сергій Паламар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?