З-під завалів будинку у Часовому Яру на Донеччині дістали 26 загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

З-під завалів будинку у Часовому Яру на Донеччині дістали 26 загиблих

З-під завалів будинку у Часовому Яру на Донеччині дістали 26 загиблих
Джерело:  online.ua

11 липня кількість загиблих станом на 14:30 через ракетний обстріл російськими військами Часового Яру Донецької області зросла до 26 осіб.

Джерело: ДСНС

Наслідки ракетного удару по Часовому Яру

Головне управління ДСНС України в Донецької області повідомило оперативну інформацію щодо аварійно-рятувальних та пошукових робіт на місці зруйнованого внаслідок обстрілу 5-ти поверхового житлового будинку в місті Часів Яр.

З-під завалів врятовано ще одного чоловіка! Станом на 14:30 особовим складом Головного управління виявлено та вилучено з-під завалів 26 загиблих осіб, врятовано з-під завалів 9 осіб. Продовжуємо працювати!, - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, що ввечері 9 липня російські війська завдали ракетного удару "Іскандерами" по 5-поверховому житловому будинку у місті Часів Яр на Донеччині.

Від Головного управління ДСНС залучено 55 чоловік та 7 одиниць техніки, два автокрана та два навантажувача від місцевих органів влади.

11 липня голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у звіті про оперативну ситуацію по регіону станом на 13:30 повідомив, що росіяни обстріляли Торецьк, Райгородок, Авдіївку та Бахмут.

Росіяни продовжують завдавати ракетних ударів по населеним пунктам Донеччини. Зокрема, від самого ранку двічі обстріляли Торецьк. Один з ударів прийшовся на територію амбулаторії, інший - в район приватних гаражів. У Бахмуті російська ракета пошкодила тамтешній спорткомплекс - трибуну, трибунні приміщення та манеж. Не припиняються артобстріли Сіверська, Авдіївки, населених пунктів Часовоярської, Іллінівської та Святогірської громад… Райгородок обстріляно касетними снарядами Ураганів — на місці працюють піротехніки. На даний час на території області вже є втрати серед цивільних, - повідомив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?