Заборона Розумного голосування: московський офіс Google відвідали пристави
Категорія
Світ
Дата публікації

Заборона Розумного голосування: московський офіс Google відвідали пристави

Заборона Розумного голосування: московський офіс Google відвідали пристави
Джерело:  online.ua

У московський офіс компанії Google ввечері 13 вересня прийшли судові пристави. Вони домагаються від пошуковика виключення опозиційного сайту "Розумне голосування" з результатів пошукової видачі.

Джерело: “Медуза”.

Як повідомили у пресслужбі Федеральної служби судових приставів, візит був пов'язаний з виконавчим провадженням, яке було відкрито 7 вересня.

"У ФСПП на виконанні перебуває провадження, порушене на підставі документа, виданого судом щодо Google, LLC. В рамках цього провадження вживаються заходи примусового виконання", - зазначили у відомстві.

Російські ЗМі повідомляють, що під час візиту приставів в офісі знаходилася тільки одна співробітниця. Жінка подзвонила адвокату, який по телефону повідомив приставам, що офіс належить російській компанії ТОВ "Гугл", тим часом як претензії суду стосуються іншої юридичної особи - американської Google LLC.

Заборона в Росії “Розумного голосування”

Нагадаємо, компанія «Вулінтрейд», яка займається заготівлею і продажем овечої вовни, звернулася в суд з вимогою заборонити Google та «Yandex» показувати в результатах пошуку відповідний проєкт Олексія Навального.

3 вересня Арбітражний суд Москви заборонив пошуковикам Google і "Яндекс" відображати словосполучення "Розумне голосування" в пошуковій видачі. Пізніше стало відомо, що "Яндекс" видалив посилання на проєкт Навального.

6 вересня Роскомнадзор заблокував сайт "Розумного голосування" в Росії.

Проєкт "Розумне голосування" був створений соратниками Олексія Навального для того, щоб рекомендувати росіянам перед виборами найбільш перспективних опозиційних кандидатів, які мають всі шанси обійти кандидатів від правлячої партії "Єдина Росія".

Читайте також:

  • В Росії суд заборонив Google і Yandex показувати “Розумне голосування”.

  • Навальний назвав Путіна патологічним брехуном і психічно нездоровою людиною.

  • Путін розповів про COVID-контакт і оцінив ймовірність зараження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?