Загибель російського Ту-154: озвучена загадкова деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель російського Ту-154: озвучена загадкова деталь

Загибель російського Ту-154: озвучена загадкова деталь
Джерело:  РБК Україна

У катастрофі російського літака "Ту-154", який розбився над Сочі в грудні 2016 року, з'явилася цікава деталь, яка може пояснити причину трагедії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.
Читайте також: В історії "доктора Лізи" знайшли цікавий момент щодо Донбасу
Стало відомо, що причиною падіння літака могло бути дивна поведінка пілота борту Романа Волкова: повідомляється, що авіасудно під його пілотуванням не впало, а сіло на воду в контрольованому польоті.
Хоча літак злетів у штатному режимі, через хвилину на борту стала "стрімко розвиватися нештатна ситуація", в результаті якої Волков, який повинен був далі набирати висоту, перевів літак в режим посадки.
На думку експертів, причиною трагедії могла стати дезорієнтація пілота в просторі. Наразі військові фахівці досліджують професійну біографію загиблого пілота і його льотну підготовку.
Ймовірно, трагедія сталася через поєднання декількох чинників. Проте Міністерство оборони РФ відкидає версію про можливу помилку екіпажу.
Нагадаємо, літак Ту-154 Міністерства оборони Росії, на борту якого перебували 92 людини, впав в Чорне море під Сочі 25 грудня 2016 року. За попередніми даними, всі, хто був на борту, загинули.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в Міністерстві оборони Росії розглядають сім версій катастрофи лайнера Ту-154.
У лютому повідомлялося, що причиною трагедії, за даними слідства, міг стати вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?