Загострення на Донбасі: кількість постраждалих військових зросла
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: кількість постраждалих військових зросла

Загострення на Донбасі: кількість постраждалих військових зросла
Джерело:  mediarnbo.org

В результаті бойових дій на Донбасі, які відбулися за добу 13 серпня, постраждало троє українських військовослужбовців.

Про це в рамках брифінгу 14 серпня розповів спікер українського оборонного відомства з питань антитерористичної операції Олександр Мотузянік, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Інформаційно-аналітичного центру РНБО України.

Читайте також: У Росії відкрили нові справи проти бійців АТО: з'явилися деталі

Прес-секретар з питань АТО підкреслив, що в районі Авдіївської промзони обстріли активізувалися близько 14:00 13 серпня, і тривали більше дев'яти годин. При цьому всього на Донецькому напрямку зафіксували 11 обстрілів, з яких три були проведені з забороненого озброєння.

На Луганському напрямку відбулося дев'ять обстрілів бойовиків, які велися з мінометів неподалік від Бахмутської траси, у той час як на Маріупольському напрямку ворог вів вогонь з гранатометів, мінометів і стрілецької зброї по житлових кварталах Мар'їнки, по Чермалику, Водяному і Широкино.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було відомо про двох постраждалих внаслідок бойових дій на Донбасі 13 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?