Загострення в зоні АТО: Жебрівський розповів про ситуацію в Авдіївці
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення в зоні АТО: Жебрівський розповів про ситуацію в Авдіївці

Загострення в зоні АТО: Жебрівський розповів про ситуацію в Авдіївці
Джерело:  online.ua

Ніч в Авдіївці пройшла спокійно, вдалося відновити газо- і теплопостачання в місті, подача води здійснюється за графіком.


Про це заявив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


У ніч на 5 лютого зафіксували поодинокі обстріли на околицях населеного пункту. У той же час, вдалося підрахувати руйнування, завдані бойовиками з 31 січня до 08:00 5 лютого: пошкоджено 179 приватних будинків і квартир (133 у приватному секторі, 25 квартир в багатоквартирних будинках), сім приватних гаражів, три автомобіля, магазин і залізничні шляхи на станції Авдіївка.


Читайте також: Гімн України зіграли на скрипці напроти позицій бойовиків: відео захопило мережу


З 29 січня по 4 лютого було евакуйовано 248 осіб, на 5 лютого на виїзд з міста записано 36 чоловік, з яких 18 дорослих та 18 дітей.


Лікарня і Укртелеком працюють в штатному режимі, Нацполіція працює в посиленому режимі. Так, співробітниками правоохоронних органів було створено два додаткових пункти звернень, які також є пунктами обігріву, харчування та гумдопомоги.


"По місту працюють машини які розвозять продукти харчування і теплі речі, - підкреслив Жебрівський. - Посилена увага в Авдіївці приділяється людям з особливими потребами - розвозимо їм за графіком продуктові пакети, гігієнічні набори, надаємо іншу допомогу".


Як повідомляв ONLINE.UA,  російська сторона СЦКК відмовилася надати кількість людей, необхідну для якісного проведення ремонтних робіт в зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?