Захарова погрожує США відповіддю на надання Україні ракет великої дальності
Категорія
Політика
Дата публікації

Захарова погрожує США відповіддю на надання Україні ракет великої дальності

Захарова погрожує США відповіддю на надання Україні ракет великої дальності
Джерело:  online.ua

Скандальна дипломатка та офіційна предствниця Міністерстві закордонних справ Марія Захарова знову почала погрожувати команді американського лідера Джо Байдена. За її словами, якщо США надасть Україні ракети великої дальності, то це зробить їх "стороною конфлікту". Захарова також стверджує, що Кремль буде "адекватно" на це реагувати.

Джерело:російське пропагандистське агентство "РИА Новости"

Захарова заявила, що США можуть стати стороною конфлікту у війні

Якщо Вашингтон ухвалить рішення про постачання Києву ракет більшої дальності, він перейде червону лінію і стане безпосередньою стороною конфлікту. Ми залишаємо за собою право захищати нашу територію всіма засобами, які нам доступні, - пригрозила Марія Захарова.

Чи планують США надавати ЗСУ ракети великої дальності

Нещодавно авторитетне американське виадання The Wall Street Journal дізналося, що серед озброєння, прохання про яке команда українського лідера Володимира Зеленського передала до Сполучених Штатів, є тактичні ракетні системи ATACMS дальністю 300 кілометрів.

Як уже згадувалося, раніше Білий дім відмовляв у наданні цього озброєння через ризик спровокувати Росію та диктатора Володимира Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?