Захід прогнозує повернення Україною всіх окупованих армією РФ територій
Категорія
Україна
Дата публікації

Захід прогнозує повернення Україною всіх окупованих армією РФ територій

Захід прогнозує повернення Україною всіх окупованих армією РФ територій
Джерело:  online.ua

Колишній головнокомандувач армією США в Європі Бен Годжес очікує, що вже до кінця цього року ЗСУ повернуть всі окуповані армією РФ території від 23 лютого.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

ЗСУ до кінця цього року повернуть всі захоплені окупантами від 23 лютого території

За словами Годжеса, логістична система кремлівської армії повністю виснажена і до кінця літа армія РФ втратить можливість проводити будь-які наступальні дії.

Натомість, Україна матиме нагоду до кінця цього року виштовхати російські сили за межі кордону станом на 23 лютого, але це за умови, що буде точна зброя з великим радіусом дії, і протиповітряна оборона. Все це має надати США, - зазначає колишній командувач силами американської армії в Європі.

У той же час керівниця пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк зазначила, що ситуація у південних регіонах залишається напруженою, оскільки кремлівські окупанти намагаються підтягнути резерви, розгорнути ударні підрозділи та шукають місця для проведення маневрів.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Однак ЗСУ вчиняють вогневий вплив на логістичні маршрути армії РФ та бьють по місцях скупчення живої сили та військової техніки кремлівської армії  внаслідок чого окупантам доволі складно просуватися на суходолі, через що вони збільшили кількість артилерійських та авіаційних ударів.

Той самий вогневий контроль, який ми забезпечуємо вже тривалий час, він працює, має своє призначення. Він наносить філігранні точкові ураження по планах ворога. Ми не руйнуємо інфраструктуру - ми не даємо ворогу нею користуватися, - зазначила Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?