Західні журналісти дізнались про місце перебування Кадирова — Sky News
Категорія
Політика
Дата публікації

Західні журналісти дізнались про місце перебування Кадирова — Sky News

Західні журналісти дізнались про місце перебування Кадирова — Sky News
Джерело:  online.ua

Західні журналісти на тлі поширенної інформації про смерть підконтрольного кремлівському диктатору Володимиру Путіну керівника Чечні Рамзана Кадирова дізнались про його місцеперебування. 

Джерело:  Sky News

Що відомо про місце знаходження Кадирова 

Журналісти видання проаналізували відеозапис, який Кадиров опублікував на власній сторінці в Telegram 17 вересня.

Авторам публікації вдалось визначити географічну прив'язку допису і дізнатись, що Кадиров перебуває у власній резиденції у центрі Грозного.

На відео, опублікованому вчора Кадиров знімає себе під час прогулянки під дощем.

Лінія високих дерев, характерні дві пішохідні доріжки, розділені травою, і будівля, яка з'являється на задньому плані відеозапису, допомогли журналістам установити місцезнаходження Кадирова.

Вони також зіставили відеозапис Кадирова з останніми зведеннями погоди в Грозному.

У неділю в місті пройшли "зливові дощі" рано вранці та вдень і похмура погода, згідно з метеозведенням timeanddate. Дані сайту також показують, що минулого тижня в Грозному не було дощу в жоден інший день.

Що відомо про чутки про смерть Кадирова 

17 вересня видання online.ua з посиланням на власні джерела першим у світі  повідомило про смерть  очільника Чечні Рамзана Кадирова. Як зазначалося, скандальний політик помер вночі 16 вересня у Москві. Однак Кремль наразі не хоче ані підтверджувати, ані спростовувати цю інформацію.

За словами речника Кремля, він не збирається обговорювати це питання чи повідомляти будь-які деталі про те, що наразі відбувається з Рамзаном Кадировим, оскільки це, мовляв, не є частиною його обов’язків як речника Путіна.

Згідно з нашими даними, це сталося 16 вересня о 22:00 за московським часом.

Наразі чекаємо на офіційне підтвердження цієї інформації.

За декілька годин про смерть глави Чечні також заявив чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв, однак він не повідомив жодних деталей.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?