Заклик до корінних народів РФ та спеціальне засідання РНБО — головне зі звернення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Заклик до корінних народів РФ та спеціальне засідання РНБО — головне зі звернення Зеленського

Заклик до корінних народів РФ та спеціальне засідання РНБО — головне зі звернення Зеленського
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський звернувся до корінних народів РФ з потужним закликом й анонсував спеціальне засідання РНБО.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОПУ

Зеленський звернувся до корінних народів РФ

Глава держави вкотре нагадав громадянам Росії, що війна проти України закінчиться катастрофою для країни-агресорки, як і для кожного, хто йде вбивати мирних українців.

Оккупант заполняет могилами захваченную территорию Украины, и всё больше могил – на территории самой России. Оккупант устраивает на захваченной территории пыточные – и заполнит пыточными всю территорию России. Только так теперь будет работать российская полиция, российские спецслужбы. Закон в России уничтожен. И те, кто принес все эти смерти, издевательства, изнасилования из России, унесут их к себе домой... Это еще можно остановить. Но чтобы это остановить, придется остановить того одного в России, кто хочет войны больше, чем жизни. Вашей жизни, граждане России, - звернувся Зеленський до корінних народів РФ російською мовою.

Президент анонсував спеціальне засідання РНБО

За словами глави держави, 30 вересня – іще один день нашої боротьби, іще один день на шляху до перемоги.

Чи буде він особливим для нас? Цей день стане ще одним, який наблизить нас до безпеки й миру. До відновлення нашої територіальної цілісності. Бо заради цього воюють і працюють мільйони українців. Завтра відбудеться спеціальне засідання РНБО, яке я скликав. Будуть рішення. І ми знаємо, як реагувати на будь-які російські дії, - наголосив Зеленський.

Зеленський розповів про свої переговори з Дудою та Драґі

Глава держави подякував партнерам за чітке засудження російських псевдореферендумів, за засудження спроби анексії нашої території, яка готується Кремлем зараз.

Я дякую нашим польським братам за безцінну оборонну підтримку та нашу взаємодію заради спільної безпеки. І сьогодні в розмові з Анджеєм Дудою, з паном Президентом, обговорили, як ми можемо ще зміцнити ці наші відносини. Обговорили також і транскордонну співпрацю. Маємо зробити все, щоб у наших народів не було жодної перешкоди для економічних та будь-яких інших відносин, - додав Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?