Залужний закликає дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову
Категорія
Україна
Дата публікації

Залужний закликає дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову

Залужний закликає дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову
Джерело:  online.ua

12 серпня стало відомо, що головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний уже попросив Міністерство оборони дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає мобілізації, – насамперед йдеться про студентів.

Джерело: Фейсбук-сторінка народної депутатки  Юлії Гришиної

Залужний просить пускати за кордон тих, хто не підлягає призову

Щодо виїзду студентів за кордон - рухаємося вперед! Маємо важливий подарунок на День молоді від нашого найкращого головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного! Сьогодні Міністерство оборони отримало від нього звернення з проханням дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Це, зокрема, студенти! - розповідає Юлія Гришина.

Народна обраниця звертає увагу на те, що тепер рішення за Кабінетом міністрів – зокрема, міністром оборони Олексієм Резніковим.

Не моежна також не згадати про те, що глава держави Володимир Зеленський 12 серпня вніс до українського парламенту законопроєкти про продовження воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 діб – з 23 серпня до 20 листопада.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?