Замах на Прилєпіна є постановкою Кремля — ОП
Категорія
Україна
Дата публікації

Замах на Прилєпіна є постановкою Кремля — ОП

Замах на Прилєпіна є постановкою Кремля — ОП
Джерело:  online.ua

Заступник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що підрив російського пропагандиста й письменника Захара Прилєпіна є постановою Кремля.

Джерело: Михайло Подоляк в ефірі телемарафон

Замах на Прилєпіна є постановкою Кремля

6 травня в російській Володимирській області підірвали автівку із Захаром Прилєпіним.

Подоляк заявив, що це постановка для внутрішнього споживача в Росії.

І вони цей внутрішній ринок обнулять. Розумієте, що це шокуватиме людей у Росії. Вони вже шоковані, тому що розуміють, що прямої аналогії з тероризмом, який був у кінці 1990-х, на початку 2000-х немає. Вони розуміють, що в них іде повномасштабна війна з Україною, — заявив Подоляк.

Також він додав, що українці прагматичні, а це означає, що в Україні розуміють, які є цілі. Для цього треба прозоро, але масштабно знищувати інфраструктуру на окупованих територіях, щоб зменшувати сили окупантів. Тому ліквідація Прилєпіна, Дугіної та Татарського не вирішує для України жодного питання, підсумував Подоляк.

Що відомо про стан Прилєпіна 

Кремлівському пропагандисту зробили операцію у Нижньому Новгороді. Нібито його життю нічого не загрожує а лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Лікарі діагностували у нього важку поєднану травму, мінно-вибухове поранення, контузію обох легень, а також численні перелами та забої, — йдеться у повідомленні Telegram-каналу 112.

За словами губернатора Нижньогородської області Гліба Нікітіна, після операції пропагандист приходив до тями, але зараз він введений в медикаментозний сон, щоб швидше відновлюватися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?