Замміністра МВС Гогілашвілі відреагував на власне звільнення після скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

Замміністра МВС Гогілашвілі відреагував на власне звільнення після скандалу

Замміністра МВС Гогілашвілі відреагував на власне звільнення після скандалу
Джерело:  online.ua

Ексзаступник голови МВС Олександр Гогілашвілі опублікував звіт про свою работу на посаді та прокоментував скандал, який спалахнув через його конфлікт з правоохоронцями у Донецькій області.

Джерело: Facebook- сторінка Гогілашвілі

Скандал і звільнення Гогілашвілі 

В уряді вирішили звільнити заступника міністра МВС після скандального инциденту із правоохоронцями у Донецькій області, яким він почав погрожувати та навіть намагався влаштувати бійку через те, що ті зупинили його автомобіль.

Гогілашвілі визнав свою провину, але відмовився вибачатись за свою роботу на посаді заступника голови МВС.

Так, я винен. Це показовий приклад для всіх того, як не варто поводитися. Мені соромно за свою емоційність і нестриманість, але мені не соромно за свою роботу, яку ми проробили за більш ніж 2 роки, - заявив він.

У своєму звіті Гогілашвілі підкреслив, що під час перебування на посаді зробив рішучі кроки у боротьбі з наркоторгівлею.

Що відомо про скандал за участю Гогілашвілі

За інформацією ЗМІ, колишній заступник голови МВС причетний до діяльності Міжнародної антинаркотичної асоціації, яка проводить заходи у рамках боротьби з наркоманією та розповсюдженням наркотиків.

За інформацією психолога та спеціаліста в області прав людини Артема Осипяна, за останній час кількість засуджених за статтею щодо зберігання наркотичних речовин виросла с 60 до 90%.

За його словами, кожен дев’ятий засуджений за скоєння кримінальних злочинів, відправляється за грати за статтею щодо зберігання наркотичних речовин.

Осипян підкреслив, що уникнути кримінальної відповідальності у випадку звинувачень щодо зберігання наркотиків можна, якщо надати добровільну згоду на лікування від наркозалежності.

Тож на думку, аналітика, центр заробляв гроші, допомогаючи злочинцям уникати кримінальної відповідальності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?