Заступника глави МВС Гогілашвілі внесли в базу "Миротворець"
Категорія
Політика
Дата публікації

Заступника глави МВС Гогілашвілі внесли в базу "Миротворець"

Заступника глави МВС Гогілашвілі внесли в базу "Миротворець"
Джерело:  online.ua

База сайту "Миротворець" поповнилась іменем заступника глави МВС Олександра Гогілашвілі. Завданням сайту називають дослідження ознак злочинів проти нацбезпеки, а чиновник днями потрапив у гучний скандал на блокпосту в зоні ООС.

Джерело: сайт "Миротворця"

Напад на поліцейських при виконанні ними службових обов'язків, присвоєння повноважень при спробі здійснення керівництва над співробітниками Нацполіції та порушення законодавства України про громадянство називають ключовими причинами внесення Гогілашвілі до бази.

Також на сайті зазначають, що у біографії чиновника є такі факти, як замах на шахрайство у великих розмірах організованою групою та підробка державних документів. При цьому місцем здійснення цього правопорушення називають Російську Федерацію, де Гогілашвілі деякий час займався підприємництвом.

Цікаво, що, згідно з даними на сайті, свою трудову діяльність він починав у дитсадку в Ростові-на-Дону.
Коли Гогіашвілі набув українського громадянства, точних даних немає. Проте ще у листопаді 2015 року йому було видано посвідчення на тимчасове проживання. У вересні 2019 року Гогілашвілі було призначено на посаду заступника міністра внутрішніх справ.

На цій посаді займається питаннями формування та реалізації у межах компетенції відомства держполітики у сфері офіційного обігу наркотиків, правоохоронних заходів протидії наркоманії та наркозлочинності, реабілітації наркозалежних.

Скандал на блокпості в зоні ООС

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як людина, яка представилася Олександром Гогілашвілі затіяла сварку з правоохоронцями, які попросили його надати документи для перевірки. Далі була така відповідь:

Я вже три роки заступник міністра. Три роки! І сумно, що ти не знаєш. Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, друже, і тобі це приємно не буде... Я не повинен тут гаяти час і пояснювати тобі, що я заступник міністра!.. Що у вас у голові?

Зі свого боку, президент Володимир Зеленський відреагував на скандал навколо Олександра Гогілашвілі та вимагав його звільнення. Також на звільнення ініціював глава МВС Денис Монастирський.

Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення
– глава МВС Монастирський

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?