Запам’ятайте мої слова - нардеп із "Слуги народу" неочікувано почав погрожувати Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Запам’ятайте мої слова - нардеп із "Слуги народу" неочікувано почав погрожувати Зеленському

Запам’ятайте мої слова - нардеп із "Слуги народу" неочікувано почав погрожувати Зеленському
Джерело:  online.ua

1 вересня у Верховній Раді народний депутат від партії "Слуга народу" Гео Лерос неочікувано для всіх почав публічно звинувачувати главу держави Володимира Зеленського в порушенні обіцянок, а керівника Офісу президента Андрія Єрмака – у зловживанні владою і роботі на спецслужби Росії. Цього ж дня стало відомо, що фракція "СН" ухвалила рішення виключити нардепа Гео Лероса зі своїх лав. За словами самого Лероса, це зроблено за вказівкою Зеленського. Уже 2 вересня Гео Лерос вирішив публічно відповісти Володимиру Зеленському, який назвав його "зрадником і хабарником". Лерос стверджує, що Зеленський його оббрехав і нардеп направить заяву про злочин президента. Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці, передає ONLINE.UA.

"Пане президенте, я ніколи не був чиновником, не клоун з "95 кварталу" та не ларьочний рєшала, мені хабарів не дают. Ви всіх оббріхуєте як бабця, ця звичка у вас зберіглись ще з часів служби пропагандистом олігархів. Я направлю заяву про злочин, розкажете слідчим, де і у кого я взяв хабар. Ви краще обережніше складайте гроші депутатам в конверти, щоб ненароком на них не було написано ДТЕК. Щодо зрадника, запам’ятайте мої слова: ваш слід в історії - це матеріали справи про державну зраду", - написав Гео Лерос.

Окрім того, народний обранець звернувся до своїх колег із "Слуги народу" та заявив, що проти нього розпочали ще 2 кримінальні справи - наразі не уточнюється, про які справи йдеться та чого вони стосуються. Що стосується виключення з фракції, то Лерос звернув увагу на те, що "ще нікого не виключали так підло, під тиском збираючи підписи за спиною".

"Окрема зневага до Арахамії, який мені "зливав" інформацію з Офісу президента, а паралельно догоджав Зеленському та Офісу президента, допомагаючи "грати" проти мене, так само як він сьогодні озвучив брехливі темники Подоляка", - додав Гео Лерос.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, у Зеленського нарешті відреагували на скандал із відстороненням Гео Лероса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?