Заспокойтеся, президентом не буду: Лукашенко раптово звернувся до білорусів
Категорія
Політика
Дата публікації

Заспокойтеся, президентом не буду: Лукашенко раптово звернувся до білорусів

Заспокойтеся, президентом не буду: Лукашенко раптово звернувся до білорусів
Джерело:  online.ua

Білоруський диктаторо Олександр Лукашенко продовжує дивувати народ та міжнародну спільноту несподіваними заявами. Цього разу він звернувся до білорусів, закликав їх "заспокоїтися", а також почав стверджувати, що нову конституцію пише не під себе, оскільки при ній президентом вже не буде. Про це інформує БЕЛТА з посиланням на заяву Лукашенка під час візиту в одну з лікарень з хворими на СOVID-19, передає ONLINE.UA.

"Ніяку конституцію я під себе не роблю. З новою конституцією я вже з вами президентом працювати не буду. Тому заспокойтеся, спокійно це переносьте", — закликав білорусів нелегітимний президент.

Окрім того, диктатор почав стверджувати, що ніколи не допустить, щоб, "ухвалюючи нову конституцію, хтось сфальшував або потім вибори за новою конституцією хтось сфабрикував", навіть "якщо буде знати, що це буде не те, що він хоче". На переконання одіозного політика, "білоруський народ повинен пройти те, що він повинен пройти, – і краще зараз, без війни, гірше, якщо цю війну підкинуть".

"У нас дуже серйозна Конституція. Казахстан, Росія, ми – мабуть, ось три просунутих держави, які мають таку серйозну жорстку Конституцію, де від рішення президента залежить все. З цієї точки зору, розуміючи, що не дай бог прийде людина і захоче розв'язати війну та інше ... Так, треба нам створити нову Конституцію, але вигідну для нашої країни, щоб потім країна не обвалилася ", – заявив Лукашенко.

Окрім того, диктатор відреагував на пропозиції проводити вибори в парламент за партійними списками, а відповідно – створювати партії. На переконання скандального політика, рреалізація цих ініціатив загрожує розколом в суспільстві, виникненням груп з різними інтересами.

"Все це добре, коли ти це у інших бачиш – партійні списки та інше. Але якщо ви цього хочете, і народ за це проголосує - так і буде", – пообіцяв нелегітимний президент.

Як повідомляв нещодавно ONLINE.UA, новообраний президент США Джо Байден вже знайшов спосіб публічно принизити нелегітимного президента Білорусі Олександра Лукашенка та усю його команду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?