Затопіть Чорноморський флот. У ВМС висміяли рішення Путіна щодо Кримського мосту
Категорія
Політика
Дата публікації

Затопіть Чорноморський флот. У ВМС висміяли рішення Путіна щодо Кримського мосту

Затопіть Чорноморський флот. У ВМС висміяли рішення Путіна щодо Кримського мосту
Джерело:  online.ua

29 серпня з'явилася інформація про те, що російські окупанти почали затоплювати  баржі та пороми в районі Кримського мосту, щоб захистити його від атак України. Проте у ВМС уже висміяли нове рішення диктатора Володимира Путіна, а також пообіцяли, що Сили оборони продовжать виконувати рішення керівництва України щодо знищення цього ворожого об'єкта.

Джерело: "Єдині новини"

У ВМС відреагували на рішення Путіна щодо Кримського мосту

Спікер ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук закликав російських загарбників згадати уроки історії та повторити тактику одного з їхніх адміралів. Йдеться про те, щоб затопити відразу весь Чорноморський флот.

На його переконання, затоплення Чорноморського флоту вирішить багато проблем - насамперед дасть можливість зберегти життя особовому складу росіян.

Окрім того, Дмитро Плетенчук офіційно підтвердив інформацію про те, що російські баржі реально притопили, оскільки окупанти вірять в те, що зможуть врятувати Кримський міст від атак ЗСУ.

За словами капітана 3 рангу, російським загарбникам потрібно повністю перекрити Керченську протоку й закрити судноплавство в цьому районі, щоб мати бодай якісь гарантії, що нічого не допливе.

Інших варіантів у влади РФ просто немає.

Речник ВМС також підтвердив, що ворог вирішив посилити прикордонне угруповання навколо Кримського мосту.

Згідно з останніми даними, Керченську протоку охороняють 6 катерів і 5 кораблів.

Україна продовжить завдавати удари по Кримському мосту

На нове дивне рішення Путіна щодо захисту мосту відреагувала також керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк

На її думку, цією тактикою Кремль просто хоче себе заспокоїти.

Вона (тактика – ред.) більш заспокійлива для самих окупантів. Коли нервуються – руки мають бути чимось зайняті. Ось приблизно такий стан у них зараз щодо цієї зайвої конструкції, – сказала Гуменюк.

Вона також повідомила, що українська влада вже визначилася з долею Кримського мосту, "а значить Сили оборони будуть продовжувати роботу".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?