Завтра можливі огидні російські провокації і жорстокі удари — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Завтра можливі огидні російські провокації і жорстокі удари — Зеленський

Завтра можливі огидні російські провокації і жорстокі удари — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський заявив про можливість огидних російських провокацій та жорстоких ударів на День незалежності. Він закликав дотримуватися правил безпеки, режиму комендантської години та зважати на сигнали повітряної тривоги.

Джерело: звернення Зеленського

Сьогодні ми відзначаємо день нашого прапора, і це відбувається в час, коли ми боремося проти найстрашнішої загрози нашій державності і водночас коли ми досягли найбільшої національної єдності. Саме тому ми вистояли.

Зеленський відзначив, що наш національний прапор став глобальним символом сміливості.

Уже завтра ми будемо відзначати наше головне національне свято – нашу незалежність. Ми запланували багато активностей – того, що підкреслить, який шлях ми пройшли.

Зараз я перебуваю біля офісу Кримської платформи, біля будинку, який символізує, що ми дбаємо про кожну частинку України, про кожну частинку нашого народу – великого українського народу. Крим є невід’ємною частиною нашої держави, Крим – це Україна. Киримли є невід’ємною частиною нашого народу.

Зеленський сказав, що саме для цього організували Кримську платформу.

 Я вдячний усім учасникам саміту – 40 лідерів, майже 60 держав і міжнародних організацій. Європейські лідери, лідери «Великої сімки», лідери країн Африки, Азії, Латинської Америки. Це не просто зустріч, не просто дискусія. Кримська платформа стала глобальним форумом, який об'єднав лідерів вільного світу.

Зеленський звернувся окремо до Харкова та всіх харків’ян.

Ви – героїчні люди, героїчне місто. Горде місто. Місто з почуттям власної гідності. Місто, яке вміє себе захищати. Сьогодні День Харкова. Зараз нашому Харкову не до свята. Так, Харків пережив багато несправедливості й жорстокості. Але Харків ніколи не буде містом чорних спалених вікон і зруйнованих районів. Харків ніколи не підкориться цій нечисті, яка не має нічого, крім артилерії та ракет. Ми обов’язково звільнимо всю Харківщину.

Президент сказав, що завтра – важливий для всіх нас день.

І саме тому цей день, на жаль, важливий і для нашого ворога. Ми маємо усвідомлювати, що завтра можливі огидні російські провокації та жорстокі удари. ЗСУ, наша розвідка, спецслужби зроблять усе, щоб захистити людей – настільки, наскільки це можливо. І ми обов’язково відповімо на будь-який прояв російського терору.

Зеленський закликав особливо дотримуватися правил безпеки, режиму комендантської години, та зважати на сигнали повітряної тривоги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?