Завжди памʼятатиму. Мессі назвав свій улюблений гол у карʼєрі — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Завжди памʼятатиму. Мессі назвав свій улюблений гол у карʼєрі — відео

Мессі
Джерело:  online.ua

Після церемонії нагородження "Золотого м'яча"-2023 у Парижі Мессі обрав улюблений м'яч у своїй кар'єрі. Цей гол, за словами футболіста, знаковий через свою важливість.

Який улюблений гол Мессі

Аргентинський футболіст Ліонель Мессі назвав улюблений гол у своїй кар'єрі. Про це футболіст розповів в інтервʼю L'Equipe після виграшу восьмого "Золотого м'яча".

В інтерв'юаргентинець зазначив, що таким є перший гол у виїзному півфіналі Ліги чемпіонів сезону 2010/11 проти "Реала". Тоді на "Сантьяго Бернабеу" зробив дубль, а один з м'ячів забив після індивідуальних дій, під час яких обіграв Лассана Діарра, Серхіо Рамоса, Рауля Альбіоля та Марсело.

Я забив багато важливих м'ячів. Гол, який завжди пам'ятатиму і який мені дуже подобається через те, що він означав, це був м'яч у ворота "Реала". Тоді "Барселона" перемогла з рахунком 2:0 на "Бернабеу" в півфіналі Ліги чемпіонів", – сказав восьмиразовий володар "Золотого м’яча”

Загалом впродовж кар'єри Мессі забив наразі 821 гол. Зокрема, у двох фіналах Ліги чемпіонів (2009-го та 2011 року) та зробив дубль у вирішальному матчі чемпіонату світу 2022 року.

Ліонель Мессі здобув восьмий у кар'єрі "Золотий м’яч"

На церемонії в Парижі Мессі отримав нагороду за те, що він допоміг своїй країні виграти чемпіонат світу в Катарі минулого року.

У рейтингу найрезультативніших футболістів Мессі продовжує гонку за Кріштіану Роналду, який наразі має 856 забитих голів.

Після рекордної перемоги в голосуванні за "Золотий м'яч" Мессі також претендує на рекордний третій титул FIFA The Best. Володаря нагороди назвуть на початку 2024 року.

У жовтні Мессі став найкращим бомбардиром в історії південноамериканських відборів чемпіонату світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?