Мессі яскраво дебютував в США й забив переможний гол — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі яскраво дебютував в США й забив переможний гол — відео

Мессі яскраво дебютував в США й забив переможний гол — відео
Джерело:  online.ua

Ліонель Мессі зробив свій довгоочікуваний дебют у США у складі команди Вищої футбольної ліги «Інтер Маямі», забивши гол та принісши перемогу команді.

Джерело: CNN

Мессі дебютував у США

Граючи в матчі Кубка ліги проти мексиканської команди «Крус Азул», Мессі забив переможний гол в останні моменти другого тайму, виконавши чудовий удар зі штрафного.

Він закріпив перемогу «Інтер Маямі» з рахунком 2:1 на повному стадіоні DRV PNK у Форт-Лодердейлі, штат Флорида. Там 21 тисяча фанів прийшли подивитися на дебют аргентинської зірки.

Те, що я бачив, було голом. Я бачив гол, я знав, що повинен забити. Це була останній момент в грі, і я хотів забити, щоб ми не дійшли до пенальті. Тому для нас було дуже важливо здобути цю перемогу, тому що це новий турнір, який додасть нам впевненості рухатися вперед, - сказав Мессі після гри.

Мессі вийшов на поле на 54-й хвилині, отримавши капітанську пов'язку коли «Інтер» Маямі вів у рахунку 1:0. Диктор на стадіоні презентував його як "найкращого 10-го номера світу".

Крус Азул зрівняв рахунок на 65-й хвилині. На 89-й хвилині Мессі відзначився голом, який скасували через офсайд. Він нарешті забив на 94-й хвилині, показавши успішний дебют.

Як тільки я побачив штрафний удар, я подумав, що це спосіб перемоги, особливо коли на полі є такі гравці, як Лео та Серхіо (Бускетс). Це такий особливий вечір для нас, для нашої родини, для всіх, хто на цьому стадіоні, для вас, хлопці. Це такий момент для цієї країни, це такий момент для цієї ліги, і це момент для гордості для нас, — сказав співвласник «Інтера» Маямі Девід Бекхем.

За Мессі на стадіоні прийшли поспостерігати суперзірка баскетболу Леброн Джеймс, чемпіонка з тенісу Серена Вільямс і Кім Кардашьян.

Наступний матч «Інтер Маямі» відбудеться 25 липня проти команди MLS «Атланта Юнайтед» у матчі групового етапу Кубка Ліги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?