Збірна Польщі відмовилася грати з Росією матч за вихід на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна Польщі відмовилася грати з Росією матч за вихід на ЧС-2022

Збірна Польщі відмовилася грати з Росією матч за вихід на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Збірна Польщі з футболу відмовилася проводити матч із командою Росії за право вийти на чемпіонат світу 2022 року, який проходитиме у Катарі. Рішення ухвалили 26 лютого на тлі вторгнення РФ до України.

Джерело: Twitter президента Польської футбольної спілки Цезарія Кулеша

Польща не гратиме з РФ матч за вихід на ЧС-2022

Кулеша написав, що відповідну позицію він готує представити ФІФА для офіційного рішення щодо скасування матчу з РФ. До запиту він залучає федерації зі Швеції та Чехії.

Досить слів, час діяти. Збірна Польщі не має наміру грати зі збірною Росії у стиковому матчі. Це єдине правильне рішення. Ми ведемо переговори з федераціями Швеції та Чехії, щоб представити ФІФА спільну позицію, - йдеться у повідомленні Кулеша.

Капітан збірної Польщі Роберт Левандовскі підтримав рішення президента Польського футбольного союзу відмовитись від стикового матчу з командою Росії у відбірному турнірі чемпіонату світу.

Це вірне рішення! Я не можу уявити гру зі збірною Росії у ситуації, коли озброєна агресія в Україні триває. Російські футболісти та вболівальники не несуть за це відповідальності, але ми не можемо вдавати, що нічого не відбувайся, - описав Левандовський.

Матч Росія - Польща за вихід на ЧС-2022

Матч між РФ та Польщею був запланований на 24 березня. Переможець цієї зустрічі мав зіграти з найсильнішою командою пари Швеція — Чехія за вихід на чемпіонат світу-2022.

Раніше футбольні спілки Швеції та Чехії заявили, що не поїдуть до Росії на стикові матчі на чемпіонат світу 2022 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?